fredag/lördag (?)

Ja jag hade ju fredag hela dagen igår, så då borde jag ju ha lördag i dag? Men jag vet inte riktigt, har ingen aning om vad jag tycker att det känns som för dag. Men eftersom det inte är någon melodifestival så känns det väl mer som fredag egentligen.
    Mitt internet blev helt mongo förut igen, loggade ut mig från msn så fort jag loggat in så jag la mig och sov. Tänkte att jag sover några minuter så har det säket lugnat sig sedan. Och kul att jag sov en och en halv timme, så nu är jag helt död. Och hungrig är jag också! Och vi kommer förmodligen inte äta förrän sju, halv åtta. Huhu! Hemskt. Kanske måste koka lite nudlar eller så.
    Alltså faan också! Jag har verkligen inte pluggat någonting och då har jag ändå varit ledig i princip i tre dagar! Det är ju skandal. Vad sjutton är det för fel på mig? Jag kan ju inte hålla på såhär, det vet jag mycket väl. Men vad ska jag göra då? Usch, jag hatar verkligen det här.
    Nu ska jag sluta skriva för nu blev jag på dåligt humör, fast egentligen är jag på världens bästa humör just nu, men tänker sluta skriva ändå. Ciao!

x;



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0