Vad hände?

Vilken konstig dag det här blev. Batteriet i min mobil dog i natt så alarmet gick inte igång. Inte heller vaknade jag av att både Emmeli och mamma ringde hem minst tusen gånger var. När jag till slut vaknade var klockan tjugo över tolv, och det enda jag kunde tänka på var, vad hände? :O Jag menar, nog för att jag brukar kunna sova länge, men jag tror inte jag varit med om att jag inte ens vaknat till tidigare? Låter ju jättekonstigt. Men ja, det blev ingen skola med min kära klass i dag då. Känns inte så roligt, men vi tar igen det i morgon.
    Hörde ryktas att vi skulle äta pizza hos Lindman innan brännbollen och lite så. Sedan är det ju förfest hos dippan tror jag, om de inte har ändrat planerna. Måste dessutom springa in på Tera-Cotta och köpa ett linne att ha på brännbollen. Men det hinns nog med ska ni se :)
    Sedan jag klev upp har jag bara suttit och laddat upp bilder på bilddagboken medans jag ätit "frukost" och sedan har jag tittat på vänner och lite sånt. Nu frågade jag alldeles nyss Emmeli om hon ville hitta på något i kväll så vi får se hur det blir med det :) Vore skönt att få lite egentid med min snuttisgumsis, men vi får som sagt se!
    Nu ska jag i alla fall sluta skriva, hoppas alla har en toppendag. Och förresten, nu är sommaren verkligen här. För mina älsklingar har äntligen börjat traska runt mitt hus, hihi!



MYS!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: Empa

Snuttepullegullet? Vi kan ha asmycket egentid framöver, lovely!? :D

2009-06-01 @ 23:43:21
Postat av: Sofie

Empa: Lovely! :D

2009-06-01 @ 23:52:32
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Mirry

Hahaha snacka om att försova sig ;)

2009-06-03 @ 08:07:00
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0