Körkort? ... Sådärja!

Haha, vad sjukt. Hur gick det här till kan man undra? Men ja, nu har jag i alla fall körkort. Har varit så duktig i dag så! Men det är hur som helst på grund av detta som jag inte bloggat på ett tag, eftersom jag haft fullt upp med att plugga teori. Gillar att jag pluggade i en vecka, totalt alltså, och klarade det ändå. Just det Emelie! Det går visst att klara körkortet om man bara pluggar i en vecka ;)
    Jaja, dagen har i alla fall varit jäkligt spännande. Körde upp med en kvinna dessutom, aldrig hört talas om att det fanns en sån. Haha! Men det var skönt hur som helst, tror jag skulle varit mer nervös om det varit han med fläcken på huvet. Så bortsett från att jag nästan körde över två personer i ett övergångsställe så gick min uppkörning galant! Backade som jag aldrig backat förr ;) Och teorin gick den med. Hade väl inte den högsta poängen man kan ha kanske, men den satt där den skulle i alla fall.
    Nu ska jag snart åka till Nyland (eller Kramfors) med Magda, för pappa har lovat mig 14 drickor om jag tog körkortet. Men jag är inte säker på om jag kommer vilja ha 14 drickor, men vi får väl se ;) Ha det bra! Tjing tjong.




Sofie.

Kommentarer
Postat av: Emma

GRATTIS :D:D:D WIHOU!! Bio i Härnösand/Sundsvall och en roadtrip till Stockholm i sommar kanske? :O:D

2009-06-24 @ 16:21:09
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Emlan

Kul att kommentera här då! Känner mig dock tvungen då inlägget är riktat mot lilla mig ;)



Men ja, tydligen. Men ett upplägg på fler dagar och mindre intensiva timmar brukar ändå vara bättre för både kropp och själ. Tacka kramfors bildskola för att dom erbjuder kodprov (Y)

2009-06-24 @ 18:51:01
Postat av: Emlan

Ja, och givetvis ska det ju stå BILskola. Minipc:n vill inte ge med sig gällande bokstäver :)

2009-06-24 @ 18:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0