Trött dag

Ja jäklar i mig vad trött jag har varit i dag, haha. Somnade på soffan framför bullerbyn igår kväll (eller i morse blir det ju), var bara en ren slump att jag vaknade vid tio i sex i morse för jag hade inte ställt någon väckare. Väntade mig inte riktigt att slumra till här ;) Men jag klev hur som helst upp då, drack lite juice och gick sedan och la mig igen och somnade såklart om. Vaknade igen tjugo över sju och då var det bråttom vill jag lova! Men ibland är jag ju som en oljad blixt så jag kom ändå iväg vid halv typ, awesome!
    Väl på jobbet gick baket ganska bra, men efter lunchen då jag skulle gå och sätta mig i kassan, det var då jag började känna av tröttheten. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna alltså, det var riktigt hemskt. Men jag behövde "bara" sitta där i två timmar och sedan kunde jag gå och handla lite mat för att sedan åka hem. Höll nästan på att somna vid ratten på vägen hem också, haha!
    Då jag kom hem gick jag nästan direkt och la mig, och sedan var det ingen som väckte mig så jag sov i fem jäkla timmar. Vaknade av att hemtelefonen ringde och var helt säker på att det var en ny dag och att jag hade försovit mig. Alltså, jag undrar när det ska hända egentligen? Jag tycker ju att det borde hända snart. Har ändå jobbat bra många veckor nu. Men jag kommer hur som helst aldrig somna i kväll.
    Jaja, i kväll tror jag bestämt att jag ska se på andra Harry Potter-filmen. Såg på ettan häromdagen. Jag laddar inför då jag ska se sexan på bio nämligen! Eller åtminstone är det vad jag försöker intala mig. I självaste verket är det faktiskt så att jag avgudar de där filmerna. Helt underbara! Jag vill verkligen gå på Hogwarts :D Haha!
    Men nu börjar det spåra ur, så hejdå!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0