Skrållan, Ruskprick & Knorrhane

När jag vaknade i morse var jag säker på att det var söndag. Att jag hade haft en ledig dag och att jag bara hade två kvar. Sorgen i mitt hjärta kan nog inte beskrivas ;) Haha, men sedan insåg jag att det visst var lördag och att jag hade heeeela min ledighet framför mig! Så då blev det genast bättre :) Och det var ganska skönt att inse att jag inte skulle gifta mig också, haha.
    Nu sitter jag här i soffan och tittar på Saltkråkan och äter chips, haha. Eller saltkråkan är det väl egentligen inte eftersom filmen inte heter så? Superkonstigt. Hur som helst stör jag mig hur mycket som helst på den där jäkla Stina! Irriterande unge. Fast hon är ju snäll egentligen, i alla fall i den här filmen då hon blivit äldre, men fortfarande stendryg. Haha, och nu gav Tjorven i från sig världens mest fejkade gäspning :D Saltkråkan är kärlek. Astrid Lindgren är kärlek!
    Men i dag blir det i alla fall bio med Jennie och Emmeli som jag skrev igår. Kom på nu att jag nog måste hämta mobilen i sängen ifall någon av dem ringer :) Så jag ska springa och göra det nu. Återkommer kanske i kväll då jag kommer hem. Om det inte blir nåt impulsbesök på härliga glajjan! Hahah, hejsvejs :D



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0