Om jag kunde drömma

För att bara ha läst fyra kapitel av boken än så länge måste jag säga att alla verkligen har haft helt rätt. Boken lever totalt upp till mina förväntningar och plötsligt känns det som att Amanda kommer att tycka att Harry Potter är störtlöjlig i jämförelse ;) Men jag står ändå fast vid att HP är min favorit, sådeså! Jag gruvar mig dock för när hon, Isabella, ska få reda på att han är vampyr och bli askär och sånt, för är det något jag fullkomligt avskyr så är det omöjlig kärlek. Förmodligen är det det absolut värsta jag vet :) Olycklig kärlek, ja fine, men omöjlig... Näe, borde bannlysas!
    Men det är i alla fall vad den här kvällen har bestått av. Jag sov i två timmar innan maten, och i dag orkar jag inte ens gnälla på att jag sov så länge. Det var hur skönt som helst. Sedan satte jag mig i soffan med boken och har läst ever since. Låter i och för sig jättekonstigt att jag bara läst fyra kapitel då? Jag kanske har läst fler? :O Jag har ingen koll. Sidorna bara flyger förbi ;) Haha!
    Och mamma hade varit så söt i kväll och så hade allting ändå blivit fel, haha. I dag när jag var på brödet så hämtade jag som vanligt Järrendals bröd, och som vanligt så var Järrendalslimpan (den oskivade) fortfarande varm. Och jag sa till mamma att hon måste köpa en i dag. Och en ost. Men då hon kom hem insåg hon att hon hade glömt, både limpan och osten. Så när hon insåg att vi dessutom inte hade några ägg så var måttet rågat för fru Stattin. "Nu åker jag till Lugnvik" sa hon. Och då sa jag "men köp inte en Järrendalslimpa där, för den är säkert inte färsk".
    Men så kommer hon hem, med världens stoltaste min. "Jag köpte en Järrendalslimpa", haha och jag frågade om den var färsk och hon kom tillbaka med en ännu stoltare min. "17e", sa hon. Påminde henne om att det är den 20e i dag men hon förstod inte vad problemet var. Och då gick hon och hämtade den, så jag skulle få känna att den var mjuk. Haha, och då var det en skivad! Alltså, ååh, tyckte så synd om henne. För med tanke på att vi får nybakade limpor till Konsum varje dag, så är en limpa bakad den 17e inte färsk. Jag tänker dock äta upp den där jäkla limpan ändå. Men nästa gång får hon fasen köpa en oskivad ;)
    Jaja, nu blev det alldeles för mycket babbel här och jag saknar faktiskt min (Amandas) bok. Så jag tror jag ska gå tillbaka och läsa lite mer på den, med ett glas trocadero till. Adjöss!




Sofie.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Den komplicerade kärleken i denna bok kan du stå ut med ;) Jag håller på med 3:an nu och det blir bara bättre och bättre :O

2009-07-21 @ 10:35:25
Postat av: Sofie

Jennie: Okej, då litar jag på dig ;)

2009-07-21 @ 22:22:10
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0