Home at last

Efter många om och men har jag nu äntligen fått parkera mig i soffan, haha. Först trodde jag aldrig att jag skulle få lämna Konsum, fem i tre hade jag världens kö och ingen att ringa på, wohoou! Slutade ju tre, så det kändes rätt hopplöst, haha. Sedan, då jag äntligen fick sluta ringde mamma och bad mig handla en massa, och när jag slutligen kom hem kom hon på att hon ville ha en tidning också. Och bara för att hon har ågren i dag pga att det är sista dagen på semestern, så föll det såklart på min lott att åka och köpa en. Men bara för det så köpte jag mazariner till mig själv, hade ju hennes kort, höhö! Så sitter och smaskar i mig en sån nu :D
    Vet inte om jag är så överförtjust i att deras semester är slut jag heller måste jag medge. Kommer bli mycket krångligare med hur vi ska ta oss till och från jobbet nu t.ex., och så kommer jag få mycket färre ensamma kvällar. Kan ju redan nu säga att jag kommer tillbringa mer tid på mitt rum än i tv-rummet från och med i dag i alla fall.
    Jo förresten, haha, jag såg aldrig The hangover igår. För när jag slog på den, så insåg jag att jag hade tagit hem en med finsk text. Hahah, som jag skrattade åt mig själv då alltså! Det är helt otroligt typiskt mig. Så det fick bli ett par avsnitt av One Tree Hill i stället.
    Men nu ska jag som vanligt gå och lägga mig och vila en stund. Vi får hoppas att det inte blir mer än en timme i dag bara ;) Hejsvejs!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0