Sundsvallsbesök och nu smärta till tusen

Det gick alldeles strålande i Sundsvall i dag! Jag hade faktiskt gruvat mig lite. Visste ju inte riktigt vart jag skulle eller till vem osv. Men söt som pappa är så skjutsade han mig hela vägen dit, och sedan följde han med mig in och satt där med mig tills det var min tur att gå in till rum 33! Och sedan gick han ut och satt i bilen ända tills jag var klar, varefter han skjutsade ner mig igen :) Superdupersnäll var han! För det var verkligen bitande kallt till och med nere i Medelpad i dag vill jag lova! Jag hade verkligen inte klätt mig ordentligt. Nu ska jag i alla fall till Härnösand nästa gång och det känns skönt, är faktiskt bra långt till Sundsvall.
    Jag tog en buss hem som gick tolv. Den gick raka vägen till Kramfors utan byten så det var nice! Väl i Kramfors gick jag in på skolan och tog mig en kaffe. Chillade lite i cafeterian innan jag var tvungen att springa till nästa buss som skulle ta mig till Bjärtrå, och vilka stöter jag på där om inte min älskade björnungar? :D Hihi! Roligt som fasen. Så då surrade jag med dom hela bussresan hem, vilket gjorde att den inte blev så långtråkig - inte för mig i alla fall eftersom det var jag som pratade mest, haha!
    Då jag kom hem satte jag mig först här en stund, men tröttnade ganska fort så jag gick och satte mig och läste i tv-rummet med tända ljus och sånt :) Boken jag läser nu är verkligen bra! Så himla annorlunda handling mot för vad mina chicklittar brukar handla om. Kommer nog snart ha läst ut den, och nu får jag lite panik för jag har ingen annan att börja på då. Ammis! Har du ens börjat på kärleksboken än?! Men jaja, jag kanske överlever ett tag... Eller?
    Hur som helst, jag har så sjukt ont i tänderna nu! Går inte att beskriva. Eller ja, jag har inte lika ont som den gången jag blev tvungen att stanna hemma från skolan, men det är fasen inte långt ifrån! Något som däremot gjorde mig hur glad som helst i dag var att jag fick jättemycket vax av snälla tanten hos tandläkaren! Så nu behöver jag inte bekymra mig över mina skavsår längre, hihi. Ja, jag vet, väldigt intressant fakta för utomstående ;)
    Men nu ska jag ta och avrunda, börjar bli lite för mycket här. Men jag är i alla fall på ett alldeles strålande humör! Och det beror nog på att jag lyssnar på Kom i min fantasi med Ted Gärdestad, sjukt bra! :D haha. Men ja, jag hoppas alla andra är lika glada som jag. Ha en fortsatt trevlig kväll! Och adjöken fröken!


Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

sofen, nej:(

2009-01-16 @ 16:29:39
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

MEN AMMIS! :O

2009-01-16 @ 17:08:31
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0