Whatta, whatta!

Jag och Emma trodde att den här dagen skulle bli våran turdag, särskilt eftersom gårdagen var ett riktigt jävla helvete på ren svenska. Jag tänker inte skriva om den här, för det gjorde Emma så himla bra igår, gå in och läs! Men till vårt förtret så började dagen ungefär lika illa som den slutade igår i Härnösand.
    Vi var ju då i Lunde och skulle in till Kramfors på morgonen. Bussen gick tio över tio så vi bestämde oss för att gå lite tidigare än vanligt till bussen så vi skulle slippa stressa. Så där svassade vi på och njöt av solen och lite sådant, och då vi kommer ner till storvägen så är klockan nio minuter över, TIMING ELLER?! Ja, och så då precis ser vi bussen komma åkande och Emma börjar oja sig om hur oerhört kung hon är, tills bussen passerar oss. Vi är kanske tjugo meter ifrån busskuren där en kille står och väntar. Bussen stannar där och plockar upp honom, och då vi är precis vid sidan av bussen så börjar den rulla. Så Emma börjar springa och skrika, och jag hakar på. Men tror ni bussjävlajäveln stannar eller? Nix. Så där satt vi, utan en möjlighet att kunna ta oss in till Kramfors typ. Tills jag kom på att jag kunde ringa momma, så hon kom och hämtade oss och Emma han till sin lektion trots allt, så det var lite tur i oturen. Även skönt att det var fintväder, så vi kunde njuta av det i alla fall.
    Men nu kan det fasen inte hända fler dryga saker alltså, från och med nu ska den här dagen bli kalasbra! Emma duschar nu och sedan ska Magda (som typ är världens snällaste just nu) komma och hämta oss här i Lunde så att vi kan få komma hem lite tidigare. Väl hemma ska jag duscha och sedan ska vi laga lite mat och sådär innan vi börjar kalaset! Vi kommer verkligen ha skitgoda drinkar i kväll känner jag, det kommer bli kanon! Och så hoppas jag att festen blir grym också, men det tvivlar jag inte på då jag och Emma ska dit ;) Haha!
    Jaja, nu ska jag ska jag ringa Malin och uppdatera om hur läget är! Eller hon kom ut på msn förresten, haha. Men hoppas i alla fall att alla får en trevlig/mysig/rolig fredag! Det tänker jag ha :D Adjöken!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0