One Tree Hill

Haha, det här är ju helt insane! Bestämde mig vid tjugo över ett att jag skulle titta på OTH, inte ett dugg trött var jag nämligen och så var jag sugen på trocadero. Så det blev ett glas av det och så parkerade jag här i sängen. Efter första avsnittet kände jag att jag fortfarande inte var trött så slog på ett till, och nu när det är slut så slutar det med att Lucas får hjärtstillestånd! Haha, hur hade de tänkt att jag skulle kunna lägga mig och sova efter det? Så det får bli ett avsnitt till innan jag lägger mig. Men en sak bestämmer jag mig för, hur spännande det än slutar så måste jag sova efteråt!
    I morgon på skolan ska jag stirra ner i golvet hela dagen, för det är tydligen det enda som lönar sig i den här världen. Stirrar jag inte i golvet får jag skit. Dessutom har jag hört från tre olika håll nu att jag tydligen går jättefort, alldeles för fort enligt vissa. Så jag ska börja ta tio minuter på mig att gå genom skolan också. Så där har vi det. Ser ni mig i morgon, lunkande och stirrande ner i golvet, så är det inte för att jag är ledsen, utan för att jag vill bli lämnad i fred. God natt kära vänner!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: Magda

Men seriöst kan alla bara växa upp!! Dom verkar gilla att skåda dig och din vardag! Tråkigt liv dom måste ha!!! du vet att du är bättre! <3

2009-02-16 @ 14:45:02
Postat av: Sofie

Magda: Tack <3

2009-02-16 @ 15:42:28
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller med Magda! Vi ska inte ta åt oss Sofie, inte vi som gör fel. <3

2009-02-16 @ 23:02:06
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Emma: Nej, du har helt rätt <3

2009-02-16 @ 23:44:57
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Sofen-lover (egentligt namn Pira)

Mig klagar alla på för att jag går för fort, men vet du vad Sofen? Vi som går fort måste ju i alla fall ha någonstans att skynda till, de som går sakta har nog tråkigare liv :)

2009-02-18 @ 17:34:31
URL: http://pirahedberg.wordpress.com
Postat av: Sofie

Sofen-lover: Haha, fy fasen vad du är underbar, Pira. PUSS! Och du har helt rätt :)

2009-02-18 @ 19:10:15
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0