På tåget

Sådärja, nu har vi då parkerat oss på tåget, slutligen. Maggis försöker sova lite så jag passar på att låna hennes bebis och kollar runt lite, skönt med internet! Vi har alleles nyss "avnjutit" varsin helt värdelös smörgås. Ost och gurka var det på, eller ja, ost och gurkskal på min. Fick något de säkert skulle vilja kalla en "gurkstav", men de hade visst råkat skära bort hela köttet liksom, så jag fick skalet :) Lyllos den som fick resten av staven på sin ost&gurk-smörgås!

Jag var så nervös hela morgonen, helt säker på att jag glömt packa något. Kunde inte för mitt liv komma på vad det var, och så kom Magda och sa "Sofie klockan är halv!". Haha, paniiiiik. Men jag heter trots allt Sofie Stattin, den dagen jag är ute i god tid kommer vara den dagen jag dött och påbörjat ett nytt liv som en annan människa. Hur som helst så kom jag på på bussen vad det var jag glömt. En bok! Men det var ju skönt, för böcker får jag aldrig för mycket av. Blir därmed ett inköp då jag kommer fram till huvudstaden.

Just det! Nämnde jag att jag och Magda har äran att få åka baklänges även denna gång? Det gjorde vi sist med. Och vi verkligen älskar att åka baklänges. Känner oss inte alls illamående och jobbiga. Får inte alls ont i huvudet. Skiter faktiskt fullständigt ifall någon säger att sånt är påhitt, haha. Någon gång ska jag fan åka tåg framlänges!

Men hahahah, gud vad chockad jag blev nu. Helt plötsligt började värsta ringsignalen spelas i mina öron på superhög nivå, och jag kan lååååva att det inte var min ringsignal! Haha, herregud. Folk lär tro att jag är någon rymling från ett psykhem så som jag sitter här och fnittrar för mig själv.

Haha, ja hej och hå, det var väl allt for now. Önskar att jag kunde lägga upp bilden Magda tog på mig och min "gurkstav", men jag vill inte gärna störa henne med det nu så ni kanske får se den i ett senare skede. Nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik och äta på en chokladmuffins. Adjöss!

(Man kunde inte göra indrag med Mozilla tydligen, det kan man inte med Safari heller, what! Men ja, så det var därför jag fick köra lodisvarianten. HÖHÖ)

Kommentarer
Postat av: Micke

Plånbok, mobil och nycklar hem. Det är iaf grundstolparna i vad man ska ha med sig :P. Sen åka baklänges, varför byter ni inte bara plats lite snabbt om det är lugnt med folk ^^ kan faktiskt hålla med om att de är obehagligt att åka baklänges.

2009-12-10 @ 11:54:33
Postat av: Anonym

Mozilla.. Låter ju som nån Bollywood film från Indien... Det heter Firefox!!!

2009-12-10 @ 12:09:45
Postat av: Niklas

Glömde namnet! :D

2009-12-10 @ 12:10:20
Postat av: Micke

Mozilla (Firefox) sen är väl Safari en annan typ av webläsare.

2009-12-10 @ 12:13:02
Postat av: Sofie

Micke: Haha ja men det blir ändå jobbigt ifall vi hade bytt plats, och så helt plötsligt hade det kommit någon som skulle sitta där och vi hade fått flytta igen. Bättre att bita ihop :)



Örjan: Var ett jäkla gnäll på dig! Vet att du har saknat mig såååå... ;)

2009-12-10 @ 19:04:30
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

Fjompen Erik kommer till birsta city 27:e Dec... och då ska man jobba med att mota bort alla fjortisar, jävla idol...

2009-12-12 @ 22:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0