Trouble sleeping?

Jag vet faktiskt inte. Jag har inte ens försökt sova i kväll, jag vågar inte. Jag är rädd att jag ska drömma otäckt eller jobbigt eller i allra värsta fall att jag ska drömma om någonting mysigt. Jag orkar inte det. Sedan en ganska lång tid tillbaka har de flesta av mina drömmar inneburit att jag på ett eller annat vis mått dåligt när jag vaknat.
    Tänkte att jag skulle vara vaken hela natten faktiskt. För jag tänkte att om jag somnar kommer jag ändå aldrig orka kliva upp i morgon. Jag kommer inte tycka att skolan är värd att kliva upp ur min varma säng för. För det tycker jag verkligen inte. Jag ligger hellre hemma i självömkan. Men nu känner jag att jag är för trött, och jag vet att jag kommer ångra mig i morgon om jag inte sover något i natt.
    Fram tills nu har jag suttit och titta på Vänner i alla fall. Det finns faktiskt inga problem som inte Vänner kan bota. Har suttit här och skrattat för mig själv för att de är så otroligt härliga och för att jag vill leva deras liv. Visst, jag skulle vilja leva livet de lever i One Tree Hill också. Men sedan då jag blir äldre, då vill jag ha det som de har det i Vänner.
    Jaja, nu blir det i alla fall sängen. Jag har inte skrivit något på min historia men just nu känner jag faktiskt att det kvittar. Jag tar det i morgon, lämnar in den någon gång i veckan. Betyg är inte allt i vårt liv, det är faktiskt en pytteliten del. Det är min livsfilosofi. Nu börjar mitt huvud bulta som fasen, så godnatt folket!


<3







Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0