Kryptonite

Ååååh, vilket väder det är! Jag känner mig så glad, så glad. Har visserligen blåst lite kallt i dag, så att min lite somriga klädsel ändå blev lite opassande, men det gör inte mig någonting! Dock är jag lite irriterad över att jag fått sånna sjuka skavsår av mina nya vita skor. Allvarligt, jag hade dem på mig när jag gick till bussen, från bussen, och sedan en sväng genom skolan, efter det kunde jag inte använda dem mer. Det var helt omöjligt för mig att ta på mig dem för mina hälar brann! Det gjorde så jäkla ont. Så ja, då hade jag inget annat val än att ta på mig ett par strumpor som jag som tur var hade i väskan. Det var liksom antingen det eller att gå runt barfota, och då kändes det lite mer hygieniskt att ta strumporna. Så jag har därmed struttat omkring i bara strumplästen hela dagen som en annan fjortis.
    Men jag hade tur och fick åka bil med Joel till Konsum så jag slapp gå hela vägen dit :) Sedan åkte vi på Hemköp och där köpte han en bok till mig! Wiiiiie :D Eller ja, var ju egentligen inte han som betalade den men, det var ändå snällt att han gjorde det eftersom jag inte hade några pengar med mig :) Förutom en tjuga som jag hade fått av mamma att köpa vatten för. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och då kom jag på att jag kunde ta tvåbussen hem. Så då hade jag tur igen och fick låna en tjuga av fröken Ågren så att jag kunde köpa något att smaska på på vägen hem :D Nu ska jag bara komma ihåg att ge tillbaka den där också, haha!
    Jag ser verkligen fram emot min ensamma kväll, tro det eller ej. Insåg det i dag, jag tycker att det ska bli skönt. Får tänka lite på mig själv och så. Och jag vet att jag brukar vara en sån som blir deppig när jag bara sitter för mig själv och filosoferar, men så kommer inte fallet vara i kväll! Jag känner att det kommer bli bra nu :) I'm so much better off without ändå.
    Vi hade möte i dag angående studenten och det gav mig verkligen nada, haha. Men ja, ändå roligt att ha något annat att göra än att bara ströva omkring på skolan så jag klagar inte. Fick lite info om hur studenten är upplagd och så. Flera gånger höll jag och Jennan typ på att börja grina för att de pratade om vårat avslut. Plus!!! Att Jennie självklart skulle sitta och upprepa "Tänk, då är det slut. Precis då är allting över." osv, haha, skitunge ;)
    Jaja, nu ska jag sluta skriva, ska fila min fot som jag haft i ett fotbad i snart en timme tror jag, haha! Galet jag vet. Men vad gör man inte? Jag har värsta förhårdnaden på den här foten och den tänker jag bli väck! Om jag så ska behöva kapa av foten på köpet. Kanske blir en enbent student för mig? Adjöss!


I really don't mind what happens now and then,
as long as you'll be my friend at the end.





Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0