Goder afton

Blir en kort blogg i kväll gissar jag på. Om jag nu kan det? Jag har i alla fall ingenting att skriva om så fixar jag ett långt blogginlägg så gör jag det riktigt bra. Och som ni märker så har jag ju kommit igång riktigt bra bara genom att skriva det här. Jag kan det här med att svamla minsann och jag tror att jag skulle kunna bygga ett helt inlägg på bara, bara, bara svammel. Svammel om svammel till exempel.
    Jag stannade hemma från skolan i dag. Det blev inte mycket sömn i natt och jag kände bara inte för att gå. Jag vet att det är dåligt, men ibland måste man låta hälsan gå före. Och så fick jag såklart ett sms ifrån min kära klassföreståndare också. Han tyckte att det är dags för oss att ta oss ett litet snack om min frånvaro. Det ser jag fram emot Calle!
    I morgon ska jag in på skolan för att kolla lite med historian och eventuellt kanske börja söka fakta till breddningen också. Haha! På tiden det, kan man tycka. Dessutom ska jag ju försöka undvika herr Snellman också, vi får se hur det går. Och så ska jag hinna med att göra Emma sällskap i tre timmar också. Puh! Hur ska det här gå?
    Jaja, nu ska jag gå och öppna ett fönster här innan jag kvävs, sedan ska jag hämta chips och ett glas trocadero och sedan tror jag bestämt att det är dags för lite One Tree Hill. Hoppas alla har haft en bra dag. Vilket jag vet att Emma inte har men jag kan ju hoppas att hon får en fortsatt trevlig kväll i alla fall? PUSS!



Sofie.


Kommentarer
Postat av: Emma

Söt du är :) PUSS

2009-04-02 @ 22:03:57
URL: http://ejonasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0