Jorden är rund?


Hej!
Tänk att jag inte kan komma på vilken filosof det var som först påstod att jorden var rund. Sitter här nu och "snor ihop" min historiauppgift precis som jag sa att jag skulle göra. Dock går de lite trögt, eller det flöt på bra ett tag men nu står det still. Just på grund av att jag inte kan komma på vad den där gubben hette!

Men förresten, om någon vill veta varför jag börjat med historian så sent i dag så beror det på att jag inte hade word på den här datorn! Vista är verkligen bara skit. Och sedan skulle Daniel och Emelie åka hem så jag fick typ ta hem och installera word själv, vilket naturligtvis inte gick. För att jag inte hade winrar och daemon tools och allt vad det heter?! Så Daniel fick sitta och guida mig genom telefonen, så till slut lyckades jag och nu har jag äntligen word på datorn.

Det var då jag kom till det svåra egentligen, att börja skriva. Jag vet inte hur lång tid det tog innan jag ens fick ner ett enda ord, förutom rubriken, på papperet. Men sedan som vanligt med mig, när jag väl kommer igång så går det ganska fort. Men uppgiften går alltså ut på att jag ska skriva om antingen antikens Grekland eller antikens Rom, och sedan ska jag berätta om det här med en rubrik som ser antingen ut såhär "Antikens Grekland var en fantastisk period i människans historia" eller  såhär "Antikens Grekland var en hemsk period i människans historia", jag valde att skriva det ur ett positivt perspektiv, såklart.

Men ja, så sitter jag alltså här nu och funderar på den där gubben, kan han möjligtvis ha hetat Aristoteles? Ja, nu minsann ringer det en liten klocka här. Ska ta och kolla upp det på en gång medans jag ändå kommer ihåg det.

Vi hörs mina vänner :) PUSS!
Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0