This is my now!

Alltså, otroligt att klockan bara är typ tio över tolv och att jag tycker det känns som att den borde vara runt två-tre. Känns skitkonstigt, och jag känner att jag snart vill gå och lägga mig. Frågan är om jag egentligen får gå och lägga mig för Jöns, han blir ju så ledsen. Han blev jätteledsen då Emma gick och då hade han ändå mig kvar. Blev helt knäckt stackarn :/ Haha, nej nu överdrev jag. Men vi har haft roligt i kväll! Eller jag vet inte om Jöns haft så roligt, men jag och Emma har i alla fall haft det :D Emma hade skrattat så tårarna sprutade och hennes pappa nästan ringde 112, men det löste sig till slut tror jag ;)
    Jag får ta en lite senare buss upp till Umeå i morgon, för jag ska prata med Calle någon gång där på förmiddagen. Men det passade bara Emlan bättre tyckte jag hon sa, för hon kanske inte skulle vara klar på skolan förrän vid tre någon gång, och nu kommer jag inte fram förrän fyra så det blir kanoners.
    Har tyvärr inte sett något avsnitt av Vänner i kväll, eftersom jag pratat med Emma och Jöns (Jens för er som inte förstår), men det gick nästan lika bra. Skrattade ju lika mycket i alla fall.
    Men hur som helst så ska jag sluta skriva nu. Ska nog gå och borsta tänderna och göra mig lite redo för kvällen osv. Så vi kanske hörs någonting i morgon då jag kommit till Umeå eller så. Annars hörs vi någon annan dag, hihi. PUSS!


Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0