Tandläkaren

Hihi, jag kan inte tro att det är sant, men jag fick just ett sms från folktandvården som sa att jag har tid hos "Tand Kerstin Heinemo" i morgon klockan 15:00. Haha, jag tycker alltid att det är lika roligt att det står så. Jag menar, heter hon Tand? Eller har dom bara stavat fel på "tant"? :D Jaa hörrni, där har ni något att klura på minsann! Och detta gav mig ju nästan en alldeles löjligt bra ursäkt till idrotten med ;) Får se om jag vågar göra slag i saken bara, hihi.
    Men detta gjorde min dag lite i alla fall, även om Darijo verkar tycka att jag är dum i huvet som ser det så, haha. Men jaja, careface, jag tycker om Kerstin, hon är en trevlig människa! Och äntligen ska jag få lite mer vax också, till mina stackars skavsår. Huhu, det är faktiskt synd om mig. Och det tror jag Kerstin kommer tycka med :D
    Förresten, är det bara jag som märkt hur mycket jag börjat blogga på sistone? Eller ja, jag vet ju att Poffis har märkt det med... Men bortsett från honom då. Helt fantastiskt är det, snart är jag ju i stil med blondinbella (which by the way är min stooora förebild (eller okej, jag skojar, det är hon inte)) Hur som helst så skulle jag bara vilja säga att det nog inte kommer vara såhär för evigt, är bara på blogghumör för tillfället, det går nog över ;)
    Nämen vad säger ni, lite Vänner på det kanske? Eller så lyssnar jag lite mer på musik bara. Har lite svårt att bestämma mig, men det löser sig nog ska ni se. Som Calle sa till mig i dag "Du ska se att det löser sig Sofie, med livet och allt. För mig med." Haha, han är så söt! Ibland...
    Ha en fortsatt trevlig kväll, med mitt tempo lär jag väl hinna med ett par tre inlägg till innan jag går och lägger mig, men det får helt enkelt tiden utvisa. CIAO!


Sofie.

Kommentarer
Postat av: Poffis

Jag har en "Tand. hyg." som heter Kajsa.

2008-11-18 @ 21:34:42
URL: http://poffis.blogspot.com
Postat av: Sofie

Poffis: Oouh, spännande, berätta mer! :)

2008-11-18 @ 21:37:41
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0