Sömn


Hej där!
    Någon som kan gissa hur trött jag är i dag? Ojoj, vad jag måste skärpa mig vad det gäller sömn nu. Känner att jag sagt det ett x antal gånger tidigare men jag är så himla dålig på det! Igårkväll var jag uppe hur länge som helst igen. Tittade på vänner osv, tyckte mig inte ens bli trött. Ändå somnade jag som vanligt så fort jag la huvudet på kudden. Konstigt det där egentligen, att jag inte känner av tröttheten på kvällen. För jag menar, på dagarna och eftermiddagarna är jag ju supertrött, som nu t.ex. Skulle lätt somna om jag bara la mig en stund.
    I dag var det temadag på skolan, och den var helt okej faktiskt :) Inte för att jag egentligen tyckte att något av det var särskilt intressant (förlåt björnunga, haha), men det var ändå skönt att bara gå runt lite eller sitta och lyssna liksom. Inga lektioner och sådär.
    Igår blev jag dessutom nästan klar med svenskan, ska bara skriva lite om dramaturgin i berättelsen sedan är den DONE! Och då har jag bara miljökunskapsredovisningen kvar. Huhu, gruvas så inför MK:n nu mera. Och då inte på grund av redovisningen, utan bara för att jag verkligen avskyr ämnet och läraren. Och lektionen är på 2½ timmar! Det är ju helt sinnessjukt. Och inte får vi någon rast heller, ALDRIG. Eller jo, första lektionen vi hade fick vi ungefär tio minuters rast mitt i, men sedan dess har jag inte sett skymten av några raster. Och det tycker jag är sjukt dåligt, men tyvärr vågar ingen av oss säga det till våran lärare i och med att vi vet att hon kommer hata och hacka på den som säger något, för evigt. Så det är bara att bita ihop.
    Nu ska jag lägga mig i sängen och ta en liten nap, förmodligen kommer den bli på någon timme eller så. Men jag känner att jag börjar falla tillbaka i samma spår som jag var i förra vintern. Så fort jag kom hem somnade jag, och sov fram tills det var mat, varje dag. Men skit samma, det finns ändå inget skönare än att sova på dagen, så är det.

Vi hörs mina vänner! PUSS.
Sofie.

Kommentarer
Postat av: Poffis

Haha, men ni är ju så löjligt smöriga i NV om ni inte vågar be om rast va. Det är bara att sätta hårt mot... eh, kanske inte hårt, men drygt.

2008-11-04 @ 19:17:27
URL: http://ztefan.blogspot.com
Postat av: Sofie

Du behöver inte dra alla NV:are över en kamm Stefan. Vi är fem stycken som läser miljökunskap, och det är bara tjejer. Varav fyra av de tjejerna inte är sådana som ber om rast, för att de kanske inet anser att vi behöver en (?), och jag har redan fått tillräckligt med skit från den tanten, thank you very much!

2008-11-04 @ 20:00:10
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Poffis

kam*

Haha, jaha. Men jag har också fått tillräckligt med skit från den tanten, men jag bryr mig inte. Hon ska bedöma mina kunskaper, inte om jag ber om rast eller ej. Sen att jag inte orkar bry mig om naturkunskap är ju en annan sak, tyvärr.

2008-11-04 @ 23:41:58
URL: http://ztefan.blogspot.com
Postat av: Sofie

Nej men tack, kära du, för att du rättade mitt fel där. Så att jag äntliiigen fick lära mig hur man stavar till kam, jag hade ju nämligen ingen aning! :D Iiiingen aning hade jag, det var ju inte så att jag råkade stava fel. Utan jag verkligen, verkligen, verkliiiigen trodde att det stavades med två m. Tokiga mig! Hihi, tack åter igen för att du kom hit med kunskapens ljus och svepte kunskapsglitter över mig. Nu har jag glömt vad det andra vi pratade om var, men då struntar vi i det :)

2008-11-05 @ 01:28:16
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Poffis

Ja. Förlåt. Det var inte meningen. Men jag tänkte mest för de andra dödliga själar som inte har så bra koll på det här med stavning och grejer. Klart jag vet att Sofen kan stava egentligen. Men jag förstår att i raseriet över den dumma tanten så kan det här med stavning komma i andra hand.

2008-11-05 @ 01:37:40
URL: http://ztefan.blogspot.com
Postat av: Sofie

Tack för din ljuva förståelse! :)

2008-11-05 @ 01:42:48
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0