Sent

Hej, jag heter Sofie och jag är fortfarande vaken, och inte ens trött. Kan möjligtvis ha något att göra med att jag sov till klockan ett i dag. Nu sitter jag i alla fall här i min ensamhet, har öppnat fönstret för att det var så himla varmt här, så nu är det svalt och skönt! Egentligen har jag ingenting att skriva. Ville bara berätta att jag fortfarande är vaken klockan två på natten. Men som tur är så är jag inte ensam på msn utan har lyckats hålla en stackare vaken ända tills nu ;) Vet dock inte om jag kommer kunna hålla honom vaken så himla länge till, men man kan ju hoppas!
    På onsdag har jag bad, haha. Och jag har tappat bort min bikini. Eller jag har en bikini till, men den lämpar sig egentligen inte riktigt för skolbad. Så det känns verkligen skitjobbigt, och jag kan liksom inte vara borta från badet en gång till. Så mamma har sagt att jag måste köpa en, och ni får ursäkta mig, men vart fan får man tag i en bikini den här tiden på året? Huhu, så lite ledsen är jag allt. Kommer nog sluta med att jag får ta min olämpliga bikini på onsdag och må sjukt mycket sämre än vad jag brukar må.
    Och min msn dör hela tiden! Jag håller allvarligt på att få något nervöst sammanbrott. Förstår inte vad felet är. Min msn brukar nästan aldrig krångla såhär, men nu dör den typ var annan till var femte minut och det springer mig verkligen på nerverna. Jag har det inte lätt just nu ska ni vet.
    Eeeh, men jaja, jag orkar faktiskt inte skriva mer för jag kommer inte på något särskilt roligt att skriva ändå. Hoppas alla sover gott i natt, hihi, PUSSS!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0