POKERFACE!

Haha, känner att jag skrev verkligen alldeles nyss. Men Emma gick och la sig så jag är helt ensam här med min musik. Jag sov nämligen fyra timmar i dag för er som undrar, så jag kan inte påstå att jag känner mig så himla trött. Alltså allvarligt, fråga mig inte hur jag lyckades sova i fyra timmar men så var det! :D Det var i alla fall skönt, tills jag vaknade och kände hur hela jag var som en jäkla degklump. Och det ringdes och smsades för fulla muggar men jag bara somnade om hela tiden. En gång när mamma ringde trodde hon att jag hade grinat, för hon tyckte det lät som det, men jag vågade inte säga att jag hade sovit så jag sa "Nää, alltså det låter ju superkonstigt att det skulle låta som att jag grinat? 8-)". Hon köpte det i alla fall så det var ju lugnt sedan ;)
    Men gud vilket sjukt bra humör jag blev på nu! Emma är så himla bra på det :D Och vi kommer ha så grymt roligt i morgon, det känner jag på mig. Både hon och jag har ju varit lite rebelliska i kväll. Mer än så säger jag inte, tror dock att Emmas rebelliska gärning var lite mer spännande än min, haha, men vad gör det egentligen? Är ju ändå ingen som kan se något genom våra pokerfaces.
    Jag borde egentligen gå och lägga mig typ... Nu. Så att jag är pigg i morgon och sådär. Men det känns som att det skulle vara så bortkastat att gå och lägga sig nu ändå, kommer ju inte somna vilket som. Och inte finns det någon som vill prata med mig på msn heller :( Eller det är typ inte ens någon jag vill prata med online tror jag? Har inte tittat så noga. Men jag slår väl på Vänner, så har jag något att göra ett tag framöver.
   NU ska jag i alla fall sluta skriva för kvällen, vi hörs i morgon. Godnatt, puss!


Sofie.



She's got to love nobody.

Kommentarer
Postat av: Emma

hahaa ååh :D nu är det lördag! snart kommer du och fy tusan vad kul vi ska ha ikväll :D och pappa ligger fortfarande och sover, så det är lugnt!

2008-11-15 @ 11:53:42
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: ammis

snygg schäj elle?:O:D



<3

2008-11-15 @ 12:21:22
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

Emma: Detta kommer bli en kväll vi sent ska glömma! :D



Ammis: Jag tycker att DU är en snygg schäj! :D <3

2008-11-15 @ 13:57:29
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0