Onsdag

Hej på er.
    I dag är Sofen trött vill jag meddela, och kunde inte sova på bussen hem heller i och med att jag satt ytterst. Bytte visserligen plats i Lugnvik men då var det som lite sent att försöka sova. Tror dock jag somnade ändå, men a, vad gav det? Vore det inte för mitt biologiprov i morgon skulle jag nog stannat hemma. Och nu när jag tänker på det, jag undrar om jag inte ska ta och stanna hemma på fredag. I och för sig missar jag psykologin men so? Tror säkert jag skulle få kopiera anteckningarna av Jennan eller Empa om jag ville (a)
    Är bara så otroligt less just nu, orkar verkligen inte med någonting. Och jag tycker det är fascinerande hur folk medvetet kan anstränga sig för att få människor som en gång stod dem nära att må dåligt. Hur kan du? Vad har jag gjort för att förtjäna det där?
    Men just det, för fasen! Jag ska ju till Umeå på fredag. Och detta betyder då att jag kan ta en tidigare buss eftersom jag fick ledigt ifrån naturkunskapen. Awesome! På tal om naturkunskap så satt jag efter miljökunskapen i dag och diskuterade provet med Anna-Karin. Nog för att jag inte tål henne, men hon var väldigt snäll som hjälpte mig i dag. Nu förstår jag lite mer, och så ska hon ta ett litet förhör med mig någon gång nästa vecka tror jag. Det blir säkert bra. Förresten så chockade jag ju henne i dag på miljökunskapen då jag hade med mig fem tidningsartiklar. Haha, jag brukar aldrig ha med mig en enda, men i dag fick jag Linas eftersom hon gick hem. Så, aaa, fun for me ;)
    Nu måste jag plugga biologi, men jag skulle hellre äta kobajs typ. Fy fasen vad jag verkligen inte vill. Men antar att det bara är att bita ihop. Dessutom måste jag skriva idrottsuppgiften med, men det ska inte vara några problem, är bara att skriva av det som står i häftet.
    Olle var grym i dag i alla fall, loved it!


Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0