Söndag?

Jag har inte den där söndagsångesten i dag, och inte Ammis heller. Undra vad det kan bero på? Och inte är jag ett dugg bakis i dag heller, vilket känns grymt skönt. För det gjorde det så mycket enklare att städa hemma.
    Nu sitter jag hemma hos Emma i Lunde och vi funderar på vad vi ska äta för mat. Mannen i huset kommer inte hem i dag tror jag så vi får fixa mat på egen hand. Lär väl bli att vi gittar ner till lundegrillen och chackar en rulle eller två, haha. Eller nåt liknande... Sedan ska vi iväg till Kramfors och spela bingolotto och ha grabbkväll med grabbarna grus, hur kung kommer inte det bli då? Äntligen ska jag och Emma få ta del av lite äkta grabbkultur, spännande! Och nu förväntar vi oss då såklart killar som luktar svett, har strumporna nedhasade över halva foten, och sitter i bara kalsonger och en urtvättad t-shirt med en öl i ena handen och en chipspåse i andra. Annars blir vi nog en aning besvikna...
    Jag hittade förresten inte mitt busskort innan jag åkte till Kramfors, och inte heller min gröna jacka. Så jag vet inte riktigt vart dessa saker kan ha tagit vägen. Någon kanske knyckt dem! Men man vet ju inte. Hur som helst så om jag inte hittar busskortet kommer jag få köpa ett nytt igen, och det börjar bli dyrt för mig nu.
    Nu ska jag i alla fall sluta skriva eftersom jag inte hade något mer att berätta för tillfället, så vi hörs något senare eller en annan dag mina kära vänner. Ta hand om er!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

ta hand om dig:)

2008-12-07 @ 17:00:40
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0