Pretty sucky day

Ja den här dagen har inte varit något vidare. Försov mig (?) för typ tjugoandra gången den senaste månaden, sedan kom jag till svenskan och fick se att jag fått skitdåligt resultat på svenskauppsatsen. Efter det var det idrott, där vi hade ringett (stavning?) som nog är det tråkigaste av allt. Efter idrotten var det matematik, som jag smet ifrån för att plugga på miljökunskapen, vilket var helt onödigt eftersom det inte gav någonting över huvud taget. Som tur var kom Emma då och räddade mitt humör lite, vi åt lunch och sedan blev hon tvungen att dunsta ;) Så då gick jag på miljökunskapen för att skriva prov. Och provet gick verkligen asdåligt... Efter provet fick vi gå på "studiebesök" uppe vid järnvägen, kallt och blött var det och ganska ointressant med. Väl tillbaka på skolan gick jag och Elin och köpte varsin varm choklad, den satt fint. Och när Elin tog bussen hem klockan kvart i fyra skulle jag gå och sola. Tror ni jag fick sola eller? Nej, för det var kö och jag hade varken tid eller ork till att vänta, så det var bara att traska vidare till mamma på konsum.
    Jag skulle ju dessutom leta en golvlampa i dag, hittade verkligen inte en enda på Möbler Hemkultur så jag har lånat min kusins lampa ett tag, ska faktiskt fråga honom om jag inte kan få köpa den ;) Men nu är det i alla fall supermysigt på mitt rum. Ja, bortsett då från att jag köpt ett överkast till sängen som naturligtvis var alldeles för brett. Men ska be Vivi-Anne fålla upp det lite, om det är möjligt. För i övrigt är det skitsnyggt :) Och jag har dessutom fixat mitt Ammis-altare! Och såhär ser det ut: 

         
Hihi, visst ser det mysigt ut?

Men i alla fall, ska försöka fixa med överkastet nu, för mamma har sagt att hon ska nåla upp det, så att det åtminstone inte ser helt stört ut ;) Måste ju vara finfint när Emma kommer!
    Men nu får ni ha det så bra i kväll, jag kommer nog gå och lägga mig tidigt för jag är helt sinnessjukt trött och slut, och less som sjutton. Skriver jag inte mer i kväll så skriver jag nog på fredag då jag kommer hem, eller kanske i morgon bitti om jag är uppe med tuppen för ovanlighetens skull. Avundsjuk jag är på Emmeli och Jennan som får sova ut ;) Jag hoppas ni sover åt lilla mig med! PUSS på er <3


Sofie.

Kommentarer
Postat av: ammis

åhh vad fint:')<3

2008-12-03 @ 22:20:26
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Emma

Men åh! Can't wait tills jag får komma och mysa i ditt rum :) hihihi!

2008-12-03 @ 22:39:29
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ammis: Hihi ja, lite iaf :) <3



Emma: Nej inte jag heller, förstår inte hur jag ska kunna stå ut två hela dagar i Umeå innan dess! :D IIIHIIHIH!

2008-12-04 @ 00:37:06
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0