Nu passar det minsann

Ja, nu gick det att ladda upp dom där förbaskade inläggen! Som har legat och väntat ända sedan igårkväll. Så det var faktiskt inte jag som var slö igår, utan det var min blogg som var det. Jag skrev ju faktiskt hela två inlägg bara det att inget av dem blev uppdaterat förrän nu när jag tryckte på uppdatera en gång till. Internet är skit, det är det jag alltid har sagt. Eller ja, kanske inte alltid men i nån månad i alla fall ;)
    I dag hade vi bad på idrotten och alla som känner mig vet hur mycket jag hatar det. Och nu har jag så sjukt ont i knät så att jag nästan kreverar. Vet inte vad sjutton det kan vara. Men förmodligen är det väl bara för att jag är så förbaskat dålig på att simma? För jag får ont liksom i högra knävecket, varenda gång jag simmar! Och så gör det ont hur länge som helst efteråt. Värker i knät bara jag rör på det liksom. Drygt är det men, tur att jag inte simmar så himla ofta. Haha, eller det kanske är så att jag borde göra tvärt om? Se till att simma lite oftare så att det kanske kan gå över. Eller?
    Just det, kanske ska ta och skriva ner mitt nyårslöfte här med. Jag, Sofie Stattin, ska efter årsskiftet sluta säga fula ord. Alltså, jag tänker inte sluta svära (typ fan, jävlar osv)  för det är faktiskt en del av mig, haha tragiskt. Men jag ska i alla fall droppa den biten av Sofen som brukar utbrista "kuk, hora, fitta, knulla" för minsta lilla. Och ja, jag vet att det kan finnas människor som blir förtvivlade nu. Men ja det är sant, det är en hemsk ovana jag har. Inget jag är stolt över... Men då låter väl det som ett riktigt bra nyårslöfte? Det tycker i alla fall jag.
    Jag fick förresten godkänt på naturkunskapen! Känns otroligt bra måste jag säga. Och så var miljökunskapen faktiskt riktigt trevlig i dag. Jag hann till och med att få tag i en artikel där typ fem minuter innan lektionen började. Mamsen fick rycka in ;) Jag ringde henne medans jag var på Kramm med Emma och bad henne kolla i tidningen på fikarummet efter någon eventuell artikel. Och då hittade hon minsann en sida med hela två olika miljötjoffs på! Så jag rusade dit och mamma rev ut sidan och sedan var det klärrt. Och så spelade vi lite spel och så.
    Jaja, det har i alla fall varit en ganska trevlig dag allt som allt. I morgon är det bad igen, men av någon anledning känns det inte riktigt lika motigt nu som det gjorde igårkväll. Nu ska jag sätta mig och skriva lite psykologi, och sedan blir det mat framför glamour när mamma kommer hem. Have a nice evening y'all!



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0