Emson was here 16/12 -08!

Hejsan svejsan Sofies fanclub, eller läsare eller vad jag nu ska kalla er. Om ni inte förstått det så är det Emma som gästbloggar lite :) Det är inget som kommer hända ofta, jag lovar!! Ni kan vara hur lugn som helst.
Jag gör det nu bara för att jag ändrat hennes blogg. Hon ville nämligen ha en julblogg så vad gör man inte för att hon ska vara nöjd? Jag vet ju hur hon kan vara som när hon inte får som hon vill.. Hosthost, det är inget att leka med inte.
Ja nu kanske ni undrar vad jag gör hemma såhär tidigt? Jag kände att jag behövde vara hemma en dag till, magen krånglar fortfarande! Haha. Så att ja, bäst att jag är hemma tänkte jag. Så jag ska bara mysa i mitt mysiga rum hela dagen hade jag tänkt. Och för er som inte läst min blogg kanske inte alls fattar varför jag skriver mysiga rum och så, men jag har faktiskt gjort det supermysigt! Så nu vet ni det.
Kanske ska passa på att göra lite reklam för min egen blogg, haha! Iofs har Sofie gjort det tusen ggr men äh, den hittar ni här iaf. Om ni har lust att svänga förbi ;)

Nej nu får det vara nog, tänkte inte förstöra Sofies svenskablogg mer än vad jag redan gjort!

Puss och kram / Emma ♥ (ni får ett hjärta av mig för jag tycker Sofie bjuder på alldeles för lite kärlek i hennes blogg)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0