Da'n före da'n före da'n före da'n...

... före da'n före da'n före doppareda'n!
    Haha, jag tror jag fick till det rätt där. Är lite osäker på hur man ska räkna men skit samma, många da'r före doppareda'n är det i alla fall. Eller egentligen är det inte alls länge. Men nu har jag fått till en klapp till Danny, en till Emlan och en till pappa så det känns bra :) Mamma ska jag köpa till i morgon eller på lördag tänkte jag. Blir bara något ganska simpelt till henne, men hon får skylla sig själv för hon har inte önskat sig något. Emlan fick i och för sig absolut inget som hon har önskat sig. Vet inte heller om hon kommer tycka om det hon får, men det struntar jag i. För jag tyckte det var kung :D
    Dagen har i alla fall varit rätt bra, även om den bara bestått av matte och bad, två av de ämnena jag föraktar mest. Den har gått lite segt måste jag säga, men nu är den hur som helst över. Badet i dag måste jag säga gick sådär. Shit vad jag är rädd för att vara under vatten, haha. Blir bara värre och värre för varje år också. Fick världens panik i dag då jag skulle hoppa genom någon jäkla gummiring och typ fastnade då jag hade huvudet under vattnet. Men var en hel del dyka ner och hämta grejor och simma genom "ringar" osv. Huhu, inte min starka sida det! Men jag klarade mig ju tydligen oskadd så.
   Nu har jag i alla fall inte något särskilt mer att berätta för tillfället. Skulle vilja sova en liten stund men jag har bestämt mig för att jag inte ska göra det på dagarna mer. Vi får väl se hur länge det håller. Dessutom hade jag tänkt slå in pappas klapp nu innan han kommer hem, men jag hamnade här. Och jag tror att han är hemma när som helst nu så jag hinner inte :( Men får ta det på lördag då jag slår in mammas.
    I morgon är det jullov! Eller visserligen börjar inte mitt lov på riktigt förrän på självaste julafton. Ska jobba lördag, söndag, måndag och tisdag. Men det är supersköna arbetstider så det kommer nog gå alldeles utmärkt :) Nu ska jag sluta skriva! Ha en trevlig kväll.



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0